Blogs per auteur

 1. Ammy
  Door Ammy van Eerden op 29 mei 2018

  Trots op 'onze' Regon in Smallingerland!

  Zaterdagochtend 10:00 uur begint mijn werkbezoek bij de Open Dag van Regon Milieuservice. De open dag is bedoeld om nieuwe raadsleden en inwoners te laten zien wat de Regon medewerkers doen en wat hun bezighoudt. 

  Lees verder

  Labels: ,

 2. Ammy
  Door Ammy van Eerden op 22 februari 2018

  Is de voedselbank nu nodig of niet!?

  Vorige week zondag was ik samen met Pieter van der Zwan, onze wethouder bij de maandelijkse inzameling voor de voedselbank in de Bethelkerk. Pieter was zichtbaar onder de indruk van de grote hoeveelheid houdbare producten die ingezameld werden! In de week daarop was ik met de raad bij een informatieavond van de voedselbank Smallingerland. Bijna alle politieke partijen uit onze gemeente waren aanwezig. Van beide evenementen plaatste ik een foto en een kort berichtje op mijn facebookpagina. 

  Lees verder

  Labels: ,

 3. Ammy
  Door Ammy van Eerden op 1 februari 2018

  Waardevol netwerken

  Netwerken wordt vaak gedaan vanuit een zakelijk oogpunt. Contacten leggen die waardevol zijn voor je bedrijf en later economisch gewin kunnen opleveren. Investeren in een netwerkwerkbijeenkomst is dan ook van grote waarde en vraagt om onderhouden te worden. Vorige week was ik uitgenodigd voor een netwerkbijeenkomst voor een jong gezin.

  Lees verder

  Labels: ,