CU Pop-up store in centrum van Drachten

Popup store binnenmaandag 12 maart 2018 20:42

Afgelopen zaterdag presenteerden zich de verschillende organisaties zich voor het eerst in de CU Pop-up Store in Smallingerland, midden in het centrum van Drachten.

"Prachtig om te zien hoe we samen het campagnethema 'Waardevol voor Smallingerland' uitdragen. Enerzijds omdat wij geloven dat de ChristenUnie van waarde is voor de gemeente in de politiek, maar anderzijds ook om te laten zien wat er aan waardevolle dingen gebeuren.", zegt Pieter van der Zwan.

De winkel, die zich vlak naast het centraal gelegen carillon bevindt, is kosteloos ter beschikking gesteld door de eigenaar gedurende de campagneperiode. "Dat was echt een geschenk uit de hemel. We hadden de wens om op een concrete manier te laten zien dat wij midden in de samenleving staan en ook om betrokkenheid te tonen bij de ondernemers van het centrum. Heel bijzonder dat dit toen op ons pad kwam, we hebben dit echt ervaren als een bijzondere zegen."

In de pop-up store presenteren zich allerlei organisaties, initiatieven en bedrijven. Zo is er een bio-proeverij van biologische boerderij Hoeve Hoogland en staan stichting Refuge, stichting Present, D0k16, stichting Colours, GGZ Eleos, BeWise ByWise, Light4Nations en Aan de slag Smallingerland met een stand in de winkel.

Iedereen is van harte welkom om even langs te komen voor een kopje koffie of thee en alles te bekijken. De winkel is geopend tot en met zaterdag 17 maart a.s. Dan is er ook een groot ChristenUnie evenement 'Feest bij de Vaart' en zullen er optredens zijn van o.a. Dwight Dissels, de band SERA, Salvation Dance Centre en zullen Gert-Jan Segers, Pieter van der Zwan en Orlando Bottenbley spreken.

« Terug