Trots op 'onze' Regon in Smallingerland!

Regon2
Ammy
Door Ammy van Eerden op 29 mei 2018 11:41

Trots op 'onze' Regon in Smallingerland!

Zaterdagochtend 10:00 uur begint mijn werkbezoek bij de Open Dag van Regon Milieuservice. De open dag is bedoeld om nieuwe raadsleden en inwoners te laten zien wat de Regon medewerkers doen en wat hun bezighoudt. 

Nu, ik ben geen nieuw raadslid maar 4 jaar geleden was het bepaald geen weer om de buitendienst bezig te zien, windkracht 8-9 en regen! Vandaag gelukkig een stralende zon en een heerlijk temperatuurtje, ik ben er klaar voor! Na een paar inleidende woorden gaan alle raadsleden met een medewerker het terrein op voor een rondleiding.

Na een uur ben ik diep onder de indruk, van hun kennis maar bovenal met hoeveel liefde en trots ze vertellen over hun werk! Onze buitendienst heeft visie en passie om onze leefomgeving op een goede manier te beheren, duurzaam en schoon! Deze mannen en een enkele vrouw maken het samen met een goed onderhouden wagenpark, veegauto’s, vuilnisauto’s, straatwerkzaamheden en het rioleringstelsel mogelijk dat wij in een schone leefomgeving kunnen wonen!

Wat me bij blijft, terug op de fiets naar huis, is de tractor waarvan ik dacht dat die zo uit de showroom kwam. Hij bleek al 9 jaar oud te zijn, maar het is de passie van de man die het dagelijks bestuurt en de zorg die hij besteedt aan zijn tractor die maakt dat deze tractor nog jaren de bermen kan maaien! Onze Regon dus! 

Deel dit bericht

Labels: ,